» Соуси до м'яса
Вишневий соус до м'яса
Вишневий соус дивовижного рубінового кольору нечасто знайдеш на обідньому столі. Він цікавий не тільки сам по собі, а й дивним чином підкреслює теплий смак смаженого м'яса, запеченої птиці з хрусткою
Журавлинний соус з часником
Журавлинний соус з часником - це дуже яскрава добавка практично до будь-якого м'ясного або рибного блюда. Крім характерного кислуватого журавлинного смаку присутня ще пікантна часникова нотка. А якщо
Журавлинний соус до м'яса
Соковитий, ароматний і чарівно смачний соус для м'яса виходить зі свіжих ягід журавлини. Він володіє не тільки солодким, але і кислуватим смаком - запечена свинина, яловичина, курка або кролятина
Ткемалі з жовтої аличі
На багатьох дачах зростає алича - дерево, стабільно дає великий урожай синіх або жовтих фруктів, але при цьому досить недооцінене. Що готувати з аличі, знають не всі, тому частенько на землі можна
Соус з малини до м'яса
Малиновий соус ідеально поєднується з будь-яким жирним сортом м'яса, його подають до свинини, качки, гусака і т. Д. Особливість такого блюда полягає в тому, що ви можете його приготувати за 5-10
Вишневий соус на зиму
Любителям комбінувати запечене або відварне м'ясо з вишневим соусом, слід запастися такою смачною заготівлею в літню пору, в сезон збору ароматної вишні. Подавати соус можна з будь-яким видом
Кисло-солодкий соус з аличі
Кисло-солодкий соус з аличі - один з найпопулярніших серед соусів до м'яса. На першому місці, напевно, тільки томатний соус. До речі, деякі страви включають в себе цей соус, наприклад, популярний
Соус «Цахтон»
Якщо до м'яса або риби подати соус «Цахтон», смак страви може істотно змінитися в кращу сторону. Цей соус відноситься до осетинської кухні і вельми популярний як на кавказьких застіллях,
Соус з ожини до м'яса
Соковите і рум'яне запечене м'ясо: яловичину, свинину, кролика, птицю важко уявити при подачі без якого-небудь апетитного соусу, наприклад з ягід. Саме тому соус з ожини до м'яса користується
Яблучний соус з хроном
Яблучний соус з хроном - це досить пікантна, з яскравим смаком, добавка до м'яса, риби або закуски. Рівень пікантності ви можете регулювати самостійно за своїм бажанням, зменшуючи або збільшуючи
Яблучний чатні до м'яса
Яблучний чатні - це соус, який відноситься до індійської кухні. Його подають до м'яса, традиційним коржикам або хліба. У чатні поєднується аромат яблук, спецій і прянощів, сухофруктів і інших
Соус сальса з ківі
Коли готується м'ясне блюдо, на святковий стіл або в звичайний будній день, завжди хочеться подати до нього соус, і частенько це популярна сальса. Соус сальса з ківі - ідеальне доповнення, особливо
Гранатовий соус
Гранатовий соус - гордість кавказької кухні, універсальна пікантна приправа, здатна по-новому розкрити смак м'яса і риби, послужити оригінальним маринадом, прикрасити своїм яскравим рубіновим
Гірчиця з зерен
Хто ж з росіян не любить гірчицю? Її замість соусу додають в усі м'ясні чи рибні страви, в шаурму і до холодцю, до заливного і просто намазують на хліб, мружачи очі і крякаючи від задоволення.
Соус з ківі до м'яса
Ківі - дивовижний фрукт, з якого можна приготувати не тільки солодкі страви, але ще і соус для м'яса. Він підкорить вас своїм солодкувато-кислим присмаком з бархатистою олійною ноткою. Багато додають
Хрін з буряком
Справжній російський ядрений продукт, який незмінно подається до холодцю або заливного - це хрін з буряком. Втім, не тільки холодець удостоївся такої честі: буженина, ковбаса, відварене м'ясо і сало,
Соус з калини на зиму і швидкий
Рецепт соусу з калини можна вважати універсальним - він відмінно підійде і до м'яса, і до риби, і до салату. За рахунок особливої ​​технології приготування смак виходить дуже насиченим і без
Сметанний соус з черемшею
Ароматний сметанний соус з черемшею сподобається вам до смаку з першої спроби. Він ідеальний для заправки будь-якого салату, подачі до запеченого м'яса, рулька, яловичині або шашлик та й звичайна
Соус з агрусу
Якщо ви маєте намір приготувати соковите м'ясне блюдо або запекти рибу, то обов'язково подайте до них ароматний соус з агрусу, який прикрасить смак їжі своєї кислуватою ноткою. Він готується за
Соус зі слив до м'яса
Сливовий соус під назвою ткемалі - популярне блюдо грузинської кухні. Він примітний унікальним поєднанням оригінальних спецій і кисло-солодкого фруктового аромату. Залежно від використання
Соус з майонезу і соєвого соусу
Соус з майонезу і соєвого соусу готується швидко, може зберігатися в холодильнику протягом кількох днів, а подати його можна до м'яса, риби, закусок. Крім того, можна використовувати його в якості
Овочевий соус до м'яса
Овочевий соус для м'яса можна приготувати на обід або вечерю або ж заготовити про запас. У другому випадку потрібно соус піддати термічній обробці. Такий соус відмінно гармонує з м'ясними стравами,
Соус з хурми для м'яса
Соковитий і яскравий соус з хурми особливо актуальний восени, коли її можна придбати в будь-якому магазині. Соус відмінно поєднується з запеченим або обсмаженою свинячим м'ясом, відбивними,
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору