» Смажене м'ясо
Віденський шніцель зі свинини
Віденський шніцель не просто гарна назва м'ясної відбивною. Це одне з популярних страв австрійської кухні. Традиційно готується він з телятини, але її можна замінити курячим м'ясом, яловичиною,
Відбивні зі свинячої печінки
Свиняча і яловича печінка - специфічний продукт, в приготуванні якого є певні труднощі. Якщо, наприклад, м'ясо, рибу, більшість овочів і т. Д. Легко довести до м'якості, збільшивши час приготування
Свинячі вуха, смажені з овочами
Свинячі вуха, смажені з овочами - не тільки яскравий за смаком делікатес, але ще і відмінна бюджетна закуска під чарочку біленької. Тим, хто жодного разу не готував таким чином цей свинячий продукт,
Стейк з яловичини на сковороді
Не кожен зможе з першого разу приготувати хороший класичний яловичий стейк, тому слід врахувати кілька важливих нюансів. Щоб стейк вийшов м'яким, він повинен мати прожилки жиру по всій поверхні - це
Смажені свинячі мізки
Мізки - рідкісний делікатесний продукт, ласощі королів і шедевр французької кухні. Їх ніжна структура приваблює мільйони гурманів і любителів екзотики по всьому світу. Відносна дешевизна і
Стейк Рибай слабкою прожарювання
Рецепт ідеального стейка у кожного свій, щоб зрозуміти, який у вас, потрібно деякий час поекспериментувати і для початку можна спробувати стейк Рибай слабкою прожарювання. Один із секретів хорошого
Смажена картопля з м'ясним фаршем
Найкращий сніданок, обід або вечерю для холостяка - це смажена картопля! Ця страва готують для раптово прийшли гостей, під чарочку горілочки і просто для себе. Створюється воно за 20-25 хвилин, але
Шкварки з свинини
Якщо ви любитель м'ясних страв, то обов'язково, хоч раз в житті пробували шкварки, вони ж «витопки», вони ж - «піджарки». У кожній місцевості ці засмажені шматочки сала або
Мізки, смажені в клярі
Смачний делікатес, який ви можете подати як в будні, так і на святковий стіл, - це смажені мізки в клярі. При цьому використовувати можна як свинячі мізки, таки яловичі - суттєвої різниці в таких
Смажене яловиче серце
Якщо ви ніколи не пробували смажене яловиче серце, то саме час виправити цю кулінарну помилку. Всупереч розхожій думці про те, що страва виходить сухим на смак, розвінчаємо цей міф, адже ми будемо
Свинина по-китайськи
Східна кухня набуває все більшої популярності. Свинина по-китайськи - оригінальне, але просте в приготуванні блюдо, яке багатьом припаде до смаку. Щоб м'ясо зберегло соковитість, не слід нарізати
Свинячі відбивні в яєчному клярі
Цей спосіб приготування відбивних практично не відрізняється від основного - класичного, але дуже виграє у нього в часі і обов'язково сподобається чоловікам, так як повністю спростовує заморочки в
Свинячий шніцель за 20 хвилин
Якщо потрібно швидко приготувати смачну м'ясну страву і в наявності є охолоджена корейка, то не варто довго ламати голову, а просто взяти і посмажити свинячий шніцель за 20 хвилин. Подаючи м'ясо
Свинина, смажена з цибулею
Найпростіший рецепт зі свинини і найочікуваніший нашими чоловіками - це смажена свинина з цибулею. В такому блюді поєднуються оперативність і смак, адже вам не доведеться вигадувати рецепт, додавати
Свинина як шашлик на грилі
Коли хочеться ароматного соковитого м'яса з димком, але немає можливості його приготувати, можна використовувати рецепт свинини як шашлик на грилі. Секрет приготування неймовірно смачного м'яса в
Грудинка по-селянськи
Коли заморські делікатеси набридли, і душа просить чогось простого, приготуйте грудинку по-селянськи. Суть страви в тому, що воно повинно бути і смачним, і ситним одночасно. Ось чому крім обсмаженого
Яловичина по-абхазски
Яловичина по-абхазски - смачне і досить просте в приготуванні блюдо дивовижною кавказької, а точніше абхазької, кухні. М'ясо спочатку нарізається тонкими брусочками. А потім повільно маринується в
Свиняча відбивна на кістки
Словосполучення «свиняча відбивна на кісточці» звучить як музика: одна ця назва змушує тремтіти серця мільйонів гурманів по всьому світу. Якщо корисні властивості страв, як стверджують
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору