» Корисні поради
Як оригінально пофарбувати яйця
Напередодні світлого свята Великодня у деяких господинь виникає питання - як оригінально пофарбувати яйця? Звичайно, можна скористатися перевіреними класичними способами - цибулевим лушпинням, синьою
Як фарбувати яйця в цибулинні
Цибулиння - прекрасний природний барвник, особливо для відварних яєць в світле свято Воскресіння Христового. Вона зовсім нічого не варто, і набрати її можна в будь-якому овочевому магазині або
Як зробити фарш з курки і свинини
Найкращими споживчими якостями володіють блюда з фаршу, приготованого безпосередньо перед використанням. Розморожений напівфабрикат необхідно вжити в справу повністю, не допускаючи повторного його
Як пофарбувати яйця цибулевої лушпинням з малюнком
Щоб знати, як пофарбувати яйця цибулевої лушпинням з малюнком, не потрібно мати великий кулінарний досвід. Насправді це зробити дуже просто - знадобляться найпростіші приналежності, цибулиння і трохи
Як пофарбувати яйця куркумою
Для пасхального столу можна пофарбувати яйця в куркумі, щоб не використовувати синтетичні окрашивающие порошки. При цьому не всяка спеція підійде: вибирати потрібно яскраво-помаранчеву куркуму, а не
Як пофарбувати яйця серветками
Не знаючи, як пофарбувати яйця серветками, скористайтеся нашим перевіреним рецептом, і у вас будуть найкрасивіші крашанки на столі. Кожен раз візерунок виходить новим і унікальним, ви самі можете
Як зробити рибний фарш
Якщо ви не знаєте, як приготувати рибний фарш для котлет, пирога і інших страв, то обов'язково прочитайте наш рецепт до кінця. У виборі риби орієнтуйтеся на великі види, бажано без дрібних кісток:
Як зробити сир з кефіру
При промисловому виробництві сиру використовуються закваски, однак молочнокислі бактерії, з яких вони складаються, присутні в молоці спочатку, тому смачний сир можна приготувати вдома без будь-яких
Як зробити локшину в хлібопічці
Класичний рецепт виготовлення домашньої локшини включає лише борошно, сіль і яйця. Додавання молока скорочує терміни зберігання макаронних виробів. Тісто потрібно півгодини витримати під рушником.
Як відокремити білок від жовтка
У багатьох кулінарних рецептах використовуються курячі яйця, причому як білки, так і жовтки. Наприклад, майонез створюють тільки з жовтків, безе - з білків, а бісквіт - з жовтків і білків, збитих
Як пофарбувати яйця зеленкою
Готуючись до світлого свята Великодня, прийнято фарбувати курячі яйця в різні кольори. Тому якщо ви думаєте, як пофарбувати яйця в зеленці, то ми допоможемо вам в цьому розібратися! Перш за все вам
Як приготувати фарш для мітітей
Соковиті молдавські ковбаски - мититеи, дуже легко приготувати і в домашніх умовах! Не плутайте їх в котлетами, адже це зовсім інший смак і аромат - такий, що неможливо буде зупинитися, ковтаючи їх
Як обробити кролика
Кролячі кістки добре відділяються від м'яса, тому воно незамінне для дитячого харчування. Дієтична ніжна кролятина низькокалорійна і прекрасно засвоюється через переважання м'язової тканини.
Як зробити сир з молока
Сир - багатий і безпечне джерело життєво необхідного організму повноцінного білка. Виготовлення в домашніх умовах гарантує відсутність сторонніх добавок у вигляді стабілізаторів та консервантів.
Як обробити курку
Куряче м'ясо - відмінний продукт для приготування численних страв, таких як: супи, закуски, котлети і т. Д. Воно поживно і готується за лічені хвилини, на відміну від інших сортів м'яса. Найчастіше
Як варити рис для ролів
Відварений рис для суші та ролів істотно відрізняється від звичайного відвареного рису. Він більш клейкий, соковитий і ароматний. При варінні крупи використовується певна кількість рідини, причому
Як обробити рибу
Принцип оброблення на філе один і той же для всіх видів риби, але деякі з них обробляти легше, деякі складніше, а деякий просто немає сенсу. Чим більше риба і чим менше в ній кісток, тим простіше
Як фарбувати яйця паприкою
Якщо ви ставите питанням - як пофарбувати яйця паприкою на Великдень - і разом з цим очікуєте отримати яйця яскраво-червоного кольору, то ваші очікування марні. Паприка додасть білій шкаралупі яєць
Як зробити карамель
Карамель - солодкий десерт, який люблять і дорослі, і діти. Карамеллю поливають різні ласощі, торти і тістечка, карамель додають в каву або чай. Готувати такий ласий соус зовсім не важко, головне -
Смалець в домашніх умовах
Смалець - це витоплений нутряний жир або топлене сало. Раніше, за часів СРСР кожна господиня готувала їжу саме на ньому, адже якісного рафінованої олії не було і в помині, а якщо і було, то виділяла
Як зробити панірувальні сухарі
Дбайливе ставлення до хліба - елемент культури, а панірувальні сухарі, як повітря, необхідні будь-якій господині. Без них важко обсмажити вироби з рідкого тесту або фаршу, домогтися золотистої
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору