» » » Замороження для овочевих супів на зиму

Замороження для овочевих супів на зиму

Замороження для овощных супов на зиму
Супи на бульйоні і без нього стануть набагато духмяний і смачний, якщо ви додасте в них заморожену на зиму овочеву суміш. Особливо така заготовка актуальна в зимовий сезон, коли не завжди можна придбати свіжі овочі - найчастіше вони подморож або їх практично немає в наявності.

Щоб у вас завжди під рукою був необхідний склад овочів для супу - підготуйте його заздалегідь в сезон їх збору. Вам не будуть потрібні багато інгредієнтів - ароматні всього в супі звучать: корінь петрушки, морква і цибуля, але бажано - цибуля-порей. Саме його так цінують кулінари всього світу за той пікантний смак, властивий цьому виду овочів.

Склад


  • 1 цибуля-порей
  • 1-2 моркви
  • 1 корінь петрушки

Приготування


1. Якщо кореня петрушки у вас немає, то ви можете замінити його з легкістю на корінь селери - він виглядає як велика куля. Єдиний аспект - не додавайте його занадто багато, так як ваше перше блюдо може гірчити! Очистіть від шкірки як корінь петрушки, так і морква і промийте у воді.


2. Корінь петрушки натріть на крупній тертці в глибоку ємність.


3. Точно також поступите і з морквою.


4. Потім промийте цибулю-порей в воді і відріжте зелену його частина - так званий хвіст! Ця половина овоча непридатна в їжу і її не використовують при приготуванні страв. Наріжте білу частину цибулі кільцями і викладіть їх в ємність до інших овочів.


5. Ця заморожена суміш додається в супи за 8-10 хвилин до їх готовності, тому в неї можна і потрібно додавати зелень, наприклад - зелень петрушки або кропу, попередньо її промивши і подрібнивши.


6. Потім перемішайте між собою вміст ємності.


7. розфасують порційно в підготовлені пакети.


8. З пакетів випустіть повітря і зав'яжіть їх. Помістіть в морозильну камеру і діставайте по мірі приготування овочевого супу.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Салат з кореня селери і моркви
Салат з кореня селери і моркви
Легкий, якщо не сказати дієтичний, салат зі свіжих овочів. Коли потрібні вітаміни, кращого страви не придумаєш! На заправку салату йде сметана, тому якщо хочете зробити його зовсім дієтичним,
Паштет з яловичини
Паштет з яловичини
Домашній паштет з яловичини завжди буде відмінною альтернативою магазинній. Адже в цьому випадку є унікальна можливість вибрати найсвіжіші продукти, контролювати ступінь жирності, самостійно
Як сушити корінь петрушки
Як сушити корінь петрушки
Як ви думаєте, що саме в овочевих приправах дає незрівнянний річний аромат приготованим стравам? Ні, зовсім не зелень і навіть не цибулю, а корінь петрушки! Саме він у висушеному стані пахне

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору