» » Заливна «Шуба» з кількою

Заливна «Шуба» з кількою

заливна Шуба с килькой
Якщо ви хочете здивувати гостей смачними ексклюзивними стравами на святковому столі, то приготуйте заливну «Шубу» з малосольной кількою замість оселедця. Таку холодну закуску вони напевно ще не пробували! Готується вона легко і швидко, але при цьому відмінно тримає форму, адже в ній присутній желатин.

Повірте, всі гості неодмінно захочуть продегустувати унікальний салат і обов'язково попросять його рецепт, тому заздалегідь підготуйте для них блокнотики з ручками.

Складові


  • 150 г малосольной кільки
  • 2 відварені картоплини
  • 1-2 відварені моркви
  • 1-2 відварених буряків
  • 5 ст. л. майонезу
  • 10 г желатину
  • сіль за смаком

Приготування


1. Відваримо окремо картоплю і моркву від буряка протягом 25 хвилин, а потім різко все овочі опустимо в холодну воду для охолодження. Очистимо їх від шкірки і натерти на тертці з великими вічками. Кожен овоч натерти в окрему ємність. Малосольного кільку очистимо від хребтів, плавників і голови, промиємо у воді.


2. У округлу ємність викладемо шар подрібненої відвареної буряків. Якщо ви побоюєтеся за те, що салат не витягне з ємності, то спочатку застеліть її харчовою плівкою. Прісиплем буряковий шар сіллю.


3. Потім на буряковий викладемо морквяний шар, а на нього - картопляний. Не забудемо присипати кожен шар сіллю.


4. У мисці розведемо желатин з окропом і невеликою кількістю солі. Приспустимо близько 5-7 хвилин, перемішати, додати майонез і ще раз перемішати. Доповнимо до верху ємність очищеної кількою і акуратно заллємо майонезом з желатином. Злегка ножем піднімемо буряковий шар, щоб майонез дістався і до низу ємності. Помістимо заготовку в холодильник на 2-4 години до повного застигання.


5. Через зазначений час накриємо ємність тарілкою і акуратно перевернемо верх дном, щоб заливна «Шуба» з кількою випала на тарілку. Якщо ви готували закуску на харчовій плівці, то просто потягніть за краї плівки і «звільніть» салат. Прикрасьте його при подачі свіжою зеленню і наріжте на порційні шматочки.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Салат «Полянка» з опеньками
Салат «Полянка» з опеньками
Барвистий салат «Полянка» з опеньками стане справжнім цвяхом святкового столу. Всі захочуть спробувати таке яскраве і унікальне блюдо, прикрашене маринованими грибами. Воно виходить
Салат «Новорічний вінок»
Салат «Новорічний вінок»
Щоб по-справжньому здивувати гостей і викликати їх захоплення, необхідно наповнювати святковий стіл не тільки смачними стравами, але ще і привабливими на вигляд. Саме таким кулінарним шедевром є
Закуска «Мандаринки»
Закуска «Мандаринки»
Яскраві і завзяті мандаринки на новорічному столі - це соковита і смачна закуска. Правда не віриться? Виглядають такі мандаринки як справжні - гості не відразу відрізнять подане блюдо від цитрусових.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору