» » Томатний суп з рисом і кукурудзою

Томатний суп з рисом і кукурудзою

томатний суп с рисом и кукурузой
До обіднього столу подаємо густий, наваристий, оксамитовий томатний суп з рисом і кукурудзою. Обходимося без бульйону, основу для супу насичуємо поруч ароматних натуральних спецій і трав, які відмінно впораються з цим завданням. Ще один цікавий інгредієнт, який зробить суп більш яскравим, це консервована міні кукурудза в качанах. Вона добре поєднується з рисом і томатом. В результаті отримуємо корисне, смачне обідню страву, яке підійде для всієї родини.

Складові


  • картопля - 3-4 шт.
  • цибуля - 1 шт.
  • морква - 1 шт.
  • селера - 40-50 г
  • рис пропарений - 60 г
  • часник - 2-3 зуб.
  • лавровий лист - 2 шт.
  • міні кукурудза в качанах - 5-6 шт.
  • томатна паста - 20-30 г
  • зелень
  • морська сіль
  • перець
  • суміш сухих овочів і зелені - 2 ст. л.
  • рафінована олія - ​​15 г
  • чебрець / чебрець - 5-6 гілочок

Приготування


1. Приблизно в два літри води помістіть брусочки очищеної картоплі.


2. Для насиченого і ароматного бульйону всипте кілька ложок суміші сухих овочів і зелені. Такі суміші можна знайти у відділі зі спеціями, в будь-якому магазині, або ж можна заготовити їх самостійно в літню пору. Якщо ви любите гострі страви, неодмінно всипте дещицю меленого чилі.


3. Також відразу закиньте лавровий лист, гілочки чебрецю, дрібку морської солі, трохи меленого чорного перцю. Переставте каструлю на верхній вогонь, доведіть рідину до кипіння.


4. Додайте відведені кількість пропареного рису, відправте каструлю знову на плиту, варіть картоплю і рис до готовності, на це піде приблизно 7-10 хвилин.


5. Цибулю і моркву подрібніть звичним способом, моркву натріть, цибулю наріжте квадратиком.


6. У сковороду влийте рафінована олія, перекладіть овочі, туди ж додайте дрібно нарізаний стебло ароматного селери. Пасеруйте овочі кілька хвилин, вони повинні пропарюватися, а не засмажувати.


7. Кукурудзу в качанах наріжте невеликими кружечками, закиньте їх в сковороду, додайте томатну пасту. Протомитися всі інгредієнти ще кілька хвилин.


8. Влийте приблизно 60-80 грам води, протушкувати заправку 5 хвилин. Перекладіть її в каструлю з уже відвареним рисом і картоплею, не забудьте відфільтрувати з ароматного бульйону лаврушку і гілочки чебрецю.


9. У самому кінці накришить часник і зелень, додайте їх в каструлю, вимкніть вогонь.


Наполягайте суп 5-7 хвилин, розливайте по тарілках і подавайте до столу.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Томатний суп з рисом
Томатний суп з рисом
Яскравий томатний суп з рисом і зеленню відмінно вгамує голод, чи не перевантаживши шлунок. Дрібні насіння помідорів і насичений помаранчевий колір роблять його дуже апетитним. Але потрібно ретельно
Суп з яловичини з рисом
Суп з яловичини з рисом
Наваристий і ситний суп з яловичиною та рисом сподобається навіть дітям. Щоб його приготувати, краще всього вибирати парне м'ясо без жиру, з глянцем і з приємним ароматом. Пам'ятайте про те, що

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору